Vi søker revysjefer

Vil du bli vår nye revysjef?

Kongshavnrevyen skapte historie i 2019 og var utsolgt 5 kvelder på rad. I 2020 fikk vi god anmeldelse i Aftenposten med terningkast 4, og vi mottok prisen «Kongshavn comeback». Forrige skoleår deltok over 100 av skolens elever i revyen. Vi ønsker at årets revy skal bli en ny suksess som inkluderer og engasjerer skolens elever.

For å lede dette arbeidet søker vi inntil tre elever til vervet som revysjef for Kongshavnrevyen 2022. Vi ønsker oss elever som vil stå frem og ta ansvar for å skape en revy hvor det er rom for alle.

Søkerne må ha (eller ønske å utvikle) følgende egenskaper:

·         Du er engasjert og sørger for at det er rom for alle.

·         Du inkluderer, er åpen mot andre og viser respekt.

·         Du liker å ta ansvar, er pålitelig og etterrettelig.

·         Du er interessert i økonomi.

·         Du er god til å kommunisere.

·         Du er god til å jobbe i team.

·         Du ønsker å bidra til å skape et nettverk av støttespillere og sponsorer.

Som revysjef deltar du jevnlig på oppfølgingssamlinger med revyansvarlig Bea (miljøarbeider) og skolens rektor. Gjennom dette får du opplæring i teamarbeid, gruppeprosesser, konflikthåndtering og hvordan du som leder skal kommunisere godt og effektivt.

Som revysjef får du en unik mulighet til å få ledererfaring som gir deg kompetanse du vil ha bruk for i senere studier og arbeidsliv.

Kortfattet søknad sendes til miljøarbeider Bea innen 22. august på e-post: beatriz.castrillo@osloskolen.no. Om du har noen spørsmål om vervet ta kontakt med Bea.

I søknaden skriver du kort om din motivasjon for vervet, hva som gjør deg spesielt egnet og om relevant erfaring du har.

Aktuelle kandidater kalles inn til intervju.