Hovedseksjon

Skolehelsetjenesten

Skolehelsetjenesten finner du i 5. etasje. Helsesykepleier Monica Schioldborg er til stede mandag, torsdag og fredag kl. 09.00-15.00. Psykolog Sunbl Younis er tilgjengelig etter avtale på mandager. På onsdager er fysioterapeut Ingrid Nilsson til stede på skolen.

Vi kan hjelpe deg med spørsmål om fysisk, psykisk, sosial og seksuell helse. Eksempler på dette kan være:

• Søvnproblemer
  • Dårlig trivsel
  • Problemer i familien (skilsmisse, fysisk eller psykisk sykdom, rus, vold)
  • Kosthold og trening
  • Spiseforstyrrelse
  • Rus
  • Prevensjon, klamydiatest og seksuell helse
  • Vaksinering

Vi har taushetsplikt.

Vi driver også primærforebyggende undervisning om psykologisk førstehjelp, søvn, rus, seksuell helse, trivsel og stressmestring.

Kontakt: Bank på hos helsesykepleier i 5. etasje. Hun har kontor i tårnet (rømningsvei A, ved heisen og opp trappa). Er hun opptatt, kan du sende henne en melding på telefon: 95986563 eller e-post: monica.schioldborg@osloskolen.no.

Psykolog Sunbl kan kontaktes på e-post: sunbl.younis@bgo.oslo.kommune.no.

Fysioterapeut Ingrid kan kontaktes på sms: 48169879.

Ikke være redd for å ta kontakt! Om det er behov for det, kan vi også hjelpe deg videre til andre aktuelle instanser og hjelpeapparater.

Foresatte til elever under 16 år og elever fra 16 år og oppover kan bruke helsenorge.no for å kontakte skolehelsetjenesten.

Slik gjør du:

• Logg deg inn på helsenorge.no
  • Hvis foresatt: Velg barnet det gjelder
  • Klikk på helsekontakter
  • Under helsekontakter finner du skolehelsetjenesten
  • Skriv en melding for å komme i kontakt med skolehelsetjenesten