Entreprenørskap

Beste ungdomsbedrift 2017

Vi er en av de beste skolene i Oslo på entreprenørskap. I 2018 vant vi NM for ungdomsbedrifter med Kunsten å glede UB. Vi ble i 2015 kåret til Oslos beste entreprenørskapsskole. I 2017 vant vi Oslomesterskapet med beste ungdomsbedrift. Vi har utallige seire i Grunderidol, ENOVA camp og Inovation Week, samt mottatt mange premier på fylkesmessene for ungdomsbedrifter. Som eneste skole i Oslo ble vi også norgesmester i entreprenørskap i 2014.

Vi lever i et samfunn i stadig endring. Politikere, nærimgslivet og den vanlige borger - spør seg - hva gjør vi når olja tar slutt? Svaret er: sats på innovasjon! Dette er utfordringer som Kongshavn videregående skole tar på alvor ved å satse stort på entreprenørskap. Entreprenørskap og innovasjon handler om virkeligheten og framtiden. Ved å trene på kreativitet og innovasjon, kritisk tenkning og problemløsning, samt kommunikasjon og samarbeid gir vi elevene kompetanse som næringslivet setter meget høyt.

Vi har Oslos kanskje beste innovasjonscamp hver høst, der vi samarbeider med eksterne oppdragsgivere som DELL, Volkswagen, Eon–Ruhrgas og Ekebergparken. Campen er tverrfaglig og går over nesten 4 dager hvor våre elever får anledning til å måle krefter med et lag fra Tyskland.

Alle våre Vg2 elever får muligheten til å prøve seg i entreprenørskap under innovasjonscampen hver høst. Dersom du ønsker kan du også fordype deg og ta entreprenørskap som valgfag eller du kan gå på CRE8SLO, en egen, unik linje med entreprenørskap på Kongshavn.