Internasjonalisering

Elever på språkreise i Granada

Språk og kulturforståelse blir avgjørende i fremtiden, derfor er vi opptatt av å tilby elevene rike muligheter til å oppleve verden utenfor Norge. Vi tilbyr en rekke utenlandsreiser og internasjonale prosjekter.

Tysk nivå 1 og 2 pleier å reise til Berlin, spansk 1 og 2 til Salamanca eller Granada og fransk 2 til Nice.

Elever på vg1 kan få tilbud om å dra på en ukes utveksling til byen Crema i Lombardia i Nord-Italia i vårsemesteret. Vi får gjenbesøk av de italienske elevene.

Vi er også ansvarlige for Osloskolens tilbud om å ta Vg2 i Berlin, der elvene følger norske lære­planer, samtidig som de opplever tysk kultur på nært hold.

Under innovasjonsuka på høsten deltar elever fra Paul Natorp Gymnasium i Berlin.   Elevene er i grupper med våre elever og hele campen foregår på engelsk.

Vi tar i mot en praktikant fra Tyskland som underviser på Kongshavn i tre måneder hvert år.