Vi søker revysjefer!

Bilde fra revyen 2019

Kongshavnrevyen skapte i 2019 historie med fulle saler og nye terningkast. Over 100 av skolens elever var med i revyen. Vi ønsker at årets revy skal bli en ny suksess som inkluderer og engasjerer skolens elever.

For å lede dette arbeidet søker vi tre elever til vervet som revysjef for Kongshavnrevyen 2020. Vi ønsker elever som vil ta ansvar for å skape en revy der det er rom for alle.

Søkerne må ha (eller ønske om å utvikle) følgende egenskaper:

• Du er engasjert og sørger for at det er rom for alle
  • Du inkluderer, er åpen mot andre og viser andre respekt
  • Du liker å ta ansvar, er pålitelig og etterrettelig
  • Du har gode kommunikasjonsevner
  • Du er målrettet og strukturert
  • Du er god til å jobbe i team

Som revysjef deltar du jevnlig på oppfølgingssamlinger med revyansvarlig Bea (miljøarbeider) og skolens rektor. Gjennom dette får du opplæring i teamarbeid, gruppeprosesser, konflikthåndtering og hvordan du som leder skal kommunisere godt og effektivt.

Som revysjef får du en unik mulighet til å få ledererfaring som gir deg kompetanse du vil ha brukt for i senere studier og arbeidsliv.

Kortfattet søknad sendes til miljøarbeider Bea innen 30. august. I søknaden skriver du kort om din motivasjon for vervet, hva som gjør deg spesielt egnet og relevant erfaring du har. Aktuelle kandidater kalles inn til intervju. Mail: beatriz.castrillo@ude.oslo.kommune.no