Velkommen som ny elev på Kongshavn til høsten!

Bilde av elever KVG

Ny elev på Vg1
For deg som har fått plass på Vg1 studiespesialisering finner du mer informasjon her.
Har du fått plass på studiespesialisering for minoritetsspråklige finner du mer informasjon her

Hvis du har kommet inn på CRE8SLO finner du mer informasjon om i det felles brevet for Vg1. Som elev på CRE8SLO får du også tilsendt bekreftelse på opptak på SMS eller epost så snart opptaket til tilbudet er gjennomført.

Foreldremøte for Vg1 blir tirsdag 27. august.

Ny elev på Vg2 og Vg3
For deg som er ny elev og har fått plass på Vg2 studiespesialisering finner du mer informasjon her.
For deg som er ny elev og har fått plass på Vg3 studiespesialisering finner du mer informasjon her.

Foreldremøte for vg2 og Vg3 blir onsdag 28. august.

Vi gleder oss til å møte dere første skoledag mandag 19. august kl. 1000 for Vg2 og Vg3 og kl. 1200 for alle nye elever i Vg1.