Utlysning: gruppesjefer Kongshavnrevyen 2018

Amelia og Philip er på jakt etter resten av teamet som skal lede Kongshavnrevyen 2018.

Kongshavnrevyen har de to siste år høstet strålende kritikker med terningkast 6 og 5 i pressen. Forrige skoleår deltok 235 av skolens elever i revyen. Vi ønsker at årets revy skal bli en ny suksess som inkluderer og engasjerer skolens elever.

Som gruppesjef må du være en som ønsker å stå frem og ta ansvar for å skape en revy hvor det er rom for alle elever.

Søkerne må ha (eller ønske om å utvikle) følgende egenskaper:

• Du er engasjert og sørger for at det er rom for alle

• Du inkluderer, er åpen mot andre og viser andre respekt

• Du liker å ta ansvar, er pålitelig og etterrettelig

• Du har gode kommunikasjonsevner

• Du er målrettet og strukturert

• Du er god til å jobbe i team

Som en del av teamet som leder revyen deltar du jevnlig på oppfølgingssamlinger med revyansvarlig lærer og rektor. Gjennom dette får du opplæring i teamarbeid, gruppeprosesser, konflikthåndtering og hvordan du som leder skal kommunisere godt og effektivt.

Vi søker sjefer til følgende områder:

• Rekvisitter

• Mat og kos

• Scene og sikkerhet

• PR

• Sminke og kostyme

• Lyd og lys

Som revysjef får du mulighet til å få ledererfaring som gir deg kompetanse du vil ha brukt for i senere studier og arbeidsliv.

Kortfattet søknad sendes til på epost til Philip Aarstein (philia3006@osloskolen.no) innen mandag 29. mai. I søknaden skriver du kort om din motivasjon for vervet, hva som gjør deg spesielt egnet og relevant erfaring du har. Aktuelle kandidater kalles inn til intervju.