Tirsdag 16. februar er det klart for Digital Åpen Dag på Kongshavn.

Åpen dag 2021

Kongshavn videregående skole forbereder deg som velger studiespesialisering på fremtiden! Vi satser på internasjonalisering, og har Osloskolens tilbud om å ta vg2 i Berlin. Som en ledende entreprenørskapsskole startet vi høsten 2019 entreprenørskapslinjen CRE8SLO. Hos oss kan du engasjere deg gjennom elevråd, revy og skoleaksjonen Impande og i ulike internasjonaliseringsprosjekter. På den tidligere Sjømannsskolen gir vi deg Osloskolens fineste utsikt og grundig og variert faglig innsikt.

På Åpen Dag blir det et variert digitalt program:

• man kan chatte med ansatte og elever
  • det blir guidede omvisninger på huset (digitalt)
  • møter og presentasjoner fra de forskjellige programområder

Etter hvert vil det komme presentasjoner og videoer her. Det vil bli en digital skolevandring som er laget for ungdomsskoleelever. Vi ønsker å engasjere og informere visuelt om Kongshavn videregående skole. Det vil bli:

Vi kommer med mer informasjon om skolen vår både her på hjemmesiden, på Instagram, Snapchat og Facebook– så følg med.