Bli vertsfamilie for Erasmus-elever!

Tre jenter som smiler ute

Kongshavn deltar i et to-årig Erasmus-prosjekt, hvor våre elever får muligheten til å reise og besøke skoler og elever i andre land. Nå i desember skal Kongshavn være vertskap og ta imot elever fra Danmark, Polen og Spania. Elevene som kommer trenger en vertsfamilie å bo hos, som kan ta dem godt imot. 

 

Som vertsfamilie får man mulighet til å vise fram Norge og Oslo, bli kjent med en ny kultur og en ny elev. Som skole satser vi på Kongshavn på internasjonalisering, fordi vi vet elevene våre får stort utbytte av prosjekter som dette. En stor del av dette arbeidet er å ta imot elever som kommer på besøk hit. Dette er en veldig fin mulighet for våre elever, som vi oppfordrer dem til å benytte seg av. 

 

Elevene som kommer på besøk er mellom 14 og 15 år gamle. De kommer til Oslo søndag 1. desember og blir til lørdag 7. desember.

 

Ønsker du eller din familie å ta imot en elev? Ta kontakt med trinnleder for Vg1, Béatrice Blom på beatrice.blom@ude.osloskolen.no eller meld interesse via dette skjemaet:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=aGOmpZ7U9UuvmmzL9I5mVaGuUAmTFfxOjflqoZEdPmVUMDRHUFA1SUJCWjBGWTBMNE81SkdRUjJMRy4u&fbclid=IwAR2uRZEq6-PcztH41Mt-vM6lv3Hs4qhtXGYtT10aEpvvf5-H6Ff48I-fsYE