Åpen dag

Ti. 11.2.

15:0019:00

Kongsveien 30

Velkommen til åpen dag på Kongshavn vgs! Opplev vår nye og moderne skole og bli kjent med oss. Bli med på en guidet tur av våre elever, delta i spennende aktiviteter for å få innblikk i våre ulike fag, konkurranser og mye mer.


Kongshavn videregående tilbyr utdanningsprogrammet studiespesialisering med programområdene realfag, språk- og samfunnsfag og økonomiske fag. Det er normalt 6 klasser i hvert årstrinn, så totalt er det rundt 550 elever på skolen. Det gjør Kongshavn til en litt mindre, men trygg og god skole for elever og lærere.

Høsten 2019 startet vi CRE8SLO, en unik entreprenørskapslinje på Kongshavn. Som elev på CRE8SLO får du praktisk og entreprenørbasert undervisning i fellesfagene. Du får utvikle dine kreative ferdigheter, nytenkning, og pågangsmot, og du får lære hvordan du realiserer en idé.

Kongshavn satser på entreprenørskap, og tilbyr "entreprenørskap og bedriftsutvikling" som programfag. Vi arrangerer en stor innovasjonscamp hver høst, deltar i ulike konkurranser i entreprenørskap og er blant de skolene i Oslo som har vinner flest priser.

Vårt andre satsningsområde er internasjonalisering. Våre elever har reist på språkreiser til Frankrike, Tyskland og Spania, og vi tar hvert år imot besøk fra mange ulike land.

Nysgjerrig på livet på Kongshavn? Følg oss på facebook  eller instagram! (@Kongshavnvgs)