Rådgivertjenesten

Torill er rådgiver for klassene A, B, C på alle tre trinn, mens Siv har ansvaret for klassene D, E, F (og G). Rådgiverne jobber med karriereveiledning og sosialpedagogisk rådgivning.

Hos oss kan du få veiledning, råd og støtte i forbindelse med fagvalg, utveksling, søknad om skoleplass, høyere utdanning, stipend og lån, samt generell karriereveiledning.

Du er også hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss vedrørende sosiale eller personlige utfordringer med betydning for skolehverdagen, dersom du trenger ekstra tilrettelegging eller har bekymringer rundt skolegangen din. Dette kan for eksempel dreie seg om fravær, behov for spesiell tilrettelegging på prøver/eksamen, spesielt tilpassede læremidler eller hjelp til å kontakte samtalepersoner og hjelpeinstanser utenfor skolen.

Stikk innom i et friminutt eller send oss en SMS eller e-post for å gjøre avtale. Vi har ofte åpen dør og tid til å prate med deg.

Foresatte er også velkommen til å ta direkte kontakt med oss.

Vi er som regel tilgjengelige mellom kl. 08.00 og 15.45.

Velkommen til rådgivertjenesten!

Mvh Torill og Siv