Skolehelsetjenesten

Helsesøstere

Skolehelsetjenesten holder til i tårnet i 4. og 5. etasje, oppgang A (ved rådgivers kontor).

Kontakt:

Helsesøster Kine Bratbakk tlf: 91161727

Tilstede: Tirsdag, torsdag, fredag ulike uker, Tirsdag og onsdag like uker: Kl. 8.00–15.30
E-post: Kine.bratbakk@bgo.oslo.kommune.no

Helsesøster Ingrid Andersen tlf: 41426994

Tilstede: Mandag, tirsdag, onsdag og fredag: Kl. 9.00–14.00
E-post: ingrid.andersen@bgo.oslo.kommune.no

Tilbud:

Vi er en forebyggende og helsefremmende tjeneste for elevene på skolen. Vi har taushetsplikt og dokumentasjonsplikt. Elever, lærere og foresatte er velkomne til å ta kontakt om fysiske, psykiske og sosiale helseproblemer. Eksempler på dette kan være:

• Stress
  • Søvnproblemer
  • Dårlig trivsel
  • Problemer i familien (skilsmisse, fysisk eller psykisk sykdom, rus, vold)
  • Kosthold og trening
  • Spiseforstyrrelse
  • Rus
  • Prevensjon, klamydiatest og seksuell helse
  • Vaksinering (Meningokokk og HPV)

Vi driver også primærforebyggende undervisning om psykologisk 1. hjelp, søvn, rus, seksuell helse, trivsel og stressmestring.

Psykolog Magdalena Kunkeova er hos oss hver mandag mellom kl. 8 og 15.30. Avtale gjøres via helsesøsterne.

Ta gjerne kontakt! Der det er behov for det, kan vi også hjelpe deg videre til andre aktuelle instanser og hjelpeapparat.

Les mer om skolehelsetjenesten i Oslo kommune.