Melde fravær via skolemelding.

Hvordan melde fravær som foresatt:

• Sende melding i Skolemelding, enten i Skolemeldingsappen eller i webportalen til Skoleplattform Oslo (pålogging via skolens hjemmeside) og sende en skolemelding til kontaktlærer.
  • Sende e-post til kontaktlærer.

Oversikt over kontaktlærere finner du her.

Slik laster du ned Skolemelding

Appen Skolemelding kan lastes ned til telefon eller nettbrett. I App Store/Google Play søker foresatte opp "Skolemelding foresatte". Ansatte og elever kan laste ned "Skolemelding elev og ansatt".

Enkel pålogging og pushvarsler

Første gang du som foresatt bruker appen må du logge inn via ID-porten. Elever og ansatte logger seg på med Feide første gang.

Du kan lage en egen PIN-kode eller aktivere biometri (f.eks. fingeravtrykk eller ansiktsgjenkjenning). De neste gangene du bruker appen, trenger du bare å oppgi PIN-koden eller bruke fingeravtrykk/ansiktsgjenkjenning.

Appen gir mulighet for pushvarslinger, slik at du får varsel på telefonen/nettbrettet om at "Du har fått en ny melding" når skolen har sendt deg noe.

Dersom du som foresatt har flere barn, kan du raskt få oversikt over hvilke meldinger som gjelder hvilket barn ved å filtrere meldinger på ett barn om gangen.