Utlysning til revysjefstilling

revy2018

Vil du skape en revy med rom for alle?

Kongshavnrevyen har lange tradisjoner og har vært en arena som inkluderer og engasjerer en stor del av skolens elever. Forrige skoleår deltok over 200 av skolens elever i revyen. For å lede arbeidet med revyen søker vi to elever til vervet som revysjef for Kongshavnrevyen 2019. Vi ønsker elever som vil stå frem og ta ansvar for å skape en revy hvor det er rom for alle elever.

Søkerne må ha (eller ønske om å utvikle) følgende egenskaper:

• Du er engasjert og sørger for at det er rom for alle
  • Du inkluderer, er åpen mot andre og viser andre respekt
  • Du liker å ta ansvar, er pålitelig og etterrettelig
  • Du har gode kommunikasjonsevner
  • Du er målrettet og strukturert
  • Du er god til å jobbe i team

Som revysjef deltar du jevnlig på oppfølgingssamlinger med revyansvarlig lærer og skolens rektor. Gjennom dette får du opplæring i teamarbeid, gruppeprosesser, konflikthåndtering og hvordan du som leder skal kommunisere godt og effektivt.

Som revysjef får du en unik mulighet til å få ledererfaring som gir deg kompetanse du vil ha brukt for i senere studier og arbeidsliv.

Kortfattet søknad sendes til rektor innen 15. mars. I søknaden skriver du kort om din motivasjon for vervet, hva som gjør deg spesielt egnet og relevant erfaring du har. Aktuelle kandidater kalles inn til intervju.