Eksamenskurs i matematikk for 10. Klasse

Matematikk på en tavle

Vi tilbyr temakurs i matematikk syv ganger om høsten og syv ganger om våren.  Kursene er nivådelt for å sikre god tilpasning. Alle elever må ha med skrivesaker og PC med GeoGebra og Excel

De fleste av dere kommer rett fra skolen og er sultne, vi serverer derfor suppe med brød i forbindelse med eksamenskurset.

Det er begrenset antall plasser. Påmelding skjer etter "først til mølla"-prinsippet dersom vi ikke kan tilby plass til alle, elever som ikke har hatt plass på høsten vil bli prioritert på våren.

Vi tilbyr to kursrekker:

Kursrekke 1

Kveld 1: Tall og Algebra

På kurset lærer du: Regnerekkefølge og løsing av del 1 oppgaver innenfor temaet.

Kveld 2: Bokstavregning

På kurset lærer du: Trekkesammen algebraiske uttrykk med tall og bokstaver. Aktuell for del 1 på eksamen.

Kveld 3: Geometri og måling

På kurset lærer du: Areal, omkrets, overfalte og volum i formindelse med geometriske figurer. Fokus på oppgaver fra del 1 på eksamen.

Kursrekke 2

Kveld 1: Geometri og Geogebra

På kurset lærer du: Areal, omkrets, overfalte og volum i formindelse med geometriske figurer. Fokus på oppgaver fra del 2 på eksamen.

Kveld 2 og 3: Funksjoner og Geogebra

På kurset lærer du: Arbeide med funksjoner og hvordan man løser og besvarer disse i Geogebra.  Fokus på oppgaver fra del 2 på eksamen.

Kveld 4: Statistikk, sannsynlighet og kombinatorikk med Excel.

På kurset lærer du: Eksamenoppgaver innenfor tema. Fokus på oppgaver fra del 2 på eksamen.

Kongshavn videregående skole ligger i Kongsveien 30. Du kan ta trikk 18 eller 19 til Ekebergparken eller buss 80E, 81A, 81B eller 83 til stoppet Kongshavn på Mosseveien.