Skriving og matematikk for 10. klasse

Kongshavn videregående skole er leksesenterskole for ungdomsskolene i område Oslo sør-øst. Kursene som tilbys er eksamensforberedende. I høst vil vi tilby temakurs i skriving og matematikk fire tirsdager i ukene 43 - 46 fra kl. 16.15-19.00. Begge kursene vil bli delt i to nivåer: grunnleggende og utfordrende. Alle elever må ha med skrivesaker.

De fleste av dere kommer rett fra skolen og er sultne, vi serverer derfor suppe med brød eller tilsvarende kl. 1545-1615.

Påmelding til tilbudet skjer igjennom hjemmesiden til Kongshavn vgs. Du kan få hjelp av rådgiverne på skolen din. Det er begrenset antall plasser. Påmelding skjer etter "først til mølla"-prinsippet.

Kongshavn videregående skole ligger i Kongsveien 30. Du kan ta trikk 18 eller 19 til Ekebergparken eller buss 80E, 81A, 81B eller 83 til stoppet Kongshavn på Mosseveien.

Elektronisk påmelding via Office365 forms:

(Lenken krever pålogging med ditt SIKT-brukernavn og -passord, brukernavn@osloskolen.no / FEIDE innlogging)

Påmeldingen åpner mandag 16. oktober og stenger torsdag 19. oktober kl. 23:59