Matematikkurs for 10.klasse

Matematikk

Kongshavn videregående skole er leksesenterskole for ungdomsskolene i Oslo sør-øst. Kursene som tilbys er eksamensforberedende. I høst vil vi tilby temakurs i matematikk syv tirsdager i ukene 42 - 48 fra kl. 16.00 - 19.00. Kursene er nivådelt for å sikre god tilpasning. Alle elever må ha med skrivesaker og PC med GeoGebra og Excel.

De fleste av dere kommer rett fra skolen og er sultne, vi serverer derfor suppe med brød eller tilsvarende kl. 15.30-1600.

Påmelding til tilbudet skjer igjennom hjemmesiden til Kongshavn vgs. Du kan få hjelp av rådgiverne på skolen din. Det er begrenset antall plasser. Påmelding skjer etter "først til mølla"-prinsippet dersom vi ikke kan tilby plass til alle.

Kongshavn videregående skole ligger i Kongsveien 30. Du kan ta trikk 18 eller 19 til Ekebergparken eller buss 80E, 81A, 81B eller 83 til stoppet Kongshavn på Mosseveien.

Påmelding: (Trykk på lenken under)
Office365 Forms - Leksesenterskole Kongshavn VGS